XSluiten
Profiteer meer met onze exclusieve Ledentarieven.
Log in of word nu lid!
LARGE BACKGROUND IMAGE
art'otels

hotels

Elk art'otel is uniek met een eigen persoonlijkheid, kunst op maat en gepassioneerde medewerkers. Het is ruimte om van kunst te houden en van het leven te genieten. Het is meer dan een gebouw en meer dan een hotel. Kom en ontdek onze vijf unieke art'otels en geniet van gratis wifi, maak kennis met onze gevarieerde menu's in onze restaurants, drink heerlijke wijnen en cocktails en voer interessante gesprekken.

 
Nederland

art'otel amsterdam

Prins Hendrikkade 33, 
Amsterdam  1012 TM
Nederland
t: +31-20-7197200
art'otel amsterdam
art'otel amsterdam
art’'otel amsterdam combineert kunst, gastvrijheid en gastronomie in het centrum van Amsterdam. Het hotel biedt werken van Atelier van Lieshout, een interactieve kunstvoorstelling en de 5&33 Kitchen die op de mediterrane keuken gebaseerde deelgerechten serveert. Tot de overige voorzieningen behoren de 5&33 Lounge, de 5&33 Gallery, de 5&33 Library, de Active Club, Art-kamers, Art-kamers XL en Masterpiece-suites bieden alle luxueuze voorzieningen.
 
Duitsland

art'otel berlin mitte

Wallstrasse 70-73 
Berlin 10179
Duitsland 
t: +49-30-240620
art'otel berlin mitte
art'otel berlin mitte
Het in april 2016 gerenoveerde art'otel berlin mitte ligt in de buurt van de Alexanderplatz, de Gendarmenmarkt, de Friedrichstrasse en de levendige Hackescher Markt. Het is ook niet ver naar de historische binnenstad en de musea op het Museumsinsel, evenals de Brandenburger Tor en de Reichstag. Ons speciale kunsttentoonstelling omvat 300 originele schilderijen en houtskoolprenten van onze huiskunstenaar Georg Baselitz. Onze 109 prachtige gastenkamers zijn eigentijds en stijlvol en voor smakelijke mediterrane hapjes kunt u terecht in onze Upside Down Bar & Restaurant.

art'otel Berlin Kudamm

Lietzenburger Strasse 85
Berlijn, 10719 
Duitsland 
t: +49-30-8877770
art'otel Berlin Kudamm
art'otel Berlin Kudamm
art’'otel berlin kudamm ligt in de Berlijnse Charlottenburg en is gewijd aan Andy Warhol met in het hele hotel meer dan 250 kunstwerken en foto's genomen door zijn beste vriend Christopher Makos. We zijn in de buurt van de winkelstraat Kurfürstendamm, de Tiergarten, de Zoo, het Theater des Westens en Aquarium, de Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche en het warenhuis KaDeWe. Tot onze voorzieningen behoren 152 Art-kamers, Art-kamers XL en Art-suites, de op Warhol geïnspireerde bar Factory, een tentoonstelling met foto's van Christopher Makos en een ontspannende sauna met fitnesscenter.

art'otel Keulen

Holzmarkt 4 
Keulen 50676
Duitsland
 
t: +49 221 801 030
art'otel Keulen
art'otel Keulen
In art’'otel cologne is inspiratie overal te vinden. U vindt ons tegenover het Chocolademuseum in het havengebied Rheinauhafen, op korte loopafstand van de Dom van Keulen, een kathedraal die tot het werelderfgoed behoort. Bezoek de Altstadt en ontdek het Römisch-Germanisches Museum, het Wallraf Richartz Museum en het Ludwig Museum. U zult genieten van de 218 gastenkamers, waarvan vele met gekleurde kubussen die uitkijken over de haven, en bijzondere cocktails buiten op onze patio omgeven door kunstwerken van SEO.
 
Hongarije

art'otel budapest

Bem Rakpart 16-19
Boedapest 1011
Hongarije
t: +36 1 487 9487
art'otel budapest
art'otel budapest
art’'otel budapest is een van de kroonjuwelen van de stad en kijkt over de Donau, in de richting van het indrukwekkende Hongaarse Parlement. We zijn in de buurt van de Burcht van Boeda, de Kettingbrug, de Mátyás Templom (Matthiaskerk), de Halászbástya (Vissersbastion), de Hongaarse Nationale Galerie, de Staatsopera en het Felszabadulási Emlékmu (Vrijheidsbeeld). Tot de voorzieningen behoren 165 ruime Art-kamers, Art-kamers XL en Art-suites met spectaculair uitzicht, de uitnodigende art'bistrobar, een fitnesscenter met spa, en unieke creaties van de controversiële Amerikaanse kunstenaar Donald Sultan.