XSluiten
Profiteer meer met onze exclusieve Ledentarieven.
Log in of word nu lid!
LARGE BACKGROUND IMAGE
art'otels

art'otel Gift Card

De kunst van het geven
Geef een geliefde de kans de mooiste steden van Europa te ontdekken met een art'otel Gift Card. Wandelen langs de Amsterdamse grachten. De rijke geschiedenis van Berlijn ontdekken. De majestueuze architectuur van Boedapest bewonderen. De keuze is enorm, ongeacht waar ze van houden.

Met 42 deelnemende landen binnen handbereik is er keuze uit bijna 300 hotels, waaronder art’otel, Park Plaza Hotels & Resorts, Quorvus Collection, Radisson Blu, Radisson RED, Park Inn by Radisson
en bij diverse restaurants zoals Chino Latino en 5&33 en wellness faciliteiten. De Gift Card is twee jaar geldig, zodat ze ruim voldoende tijd hebben om hun avontuur te plannen.

Gift Cards zijn verkrijgbaar met een waarde van 20 EUR tot 150 EUR, of 20 GBP tot 100 GBP, en kunnen worden gebruikt om te betalen voor hotelovernachtingen, diner en dranken en spabehandelingen. Het is mogelijk de kaart online te registreren. Je ontvangt dan bij verlies onmiddellijk een vervangend exemplaar en kun je 24/7 online het saldo van je Gift Card checken.

De Gift Cards zijn verkrijgbaar bij een van onze deelnemende hotels of je kunt ze online bestellen en je kunt ze zelfs een persoonlijk tintje geven om er een extra bijzonder cadeau van te maken. Als je haast hebt, zijn ze ook digitaal beschikbaar. Onze Gift Cards zijn ook uitermate geschikt als zakelijk geschenk om waardering uit te spreken naar klanten en medewerkers.


Koop nu uw Gift Card

Gift Cards Gepersonaliseerde Gift Cards Zakelijke Gift Cards E-gift Cards