XSluiten
Profiteer meer met onze exclusieve Ledentarieven.
Log in of word nu lid!
LARGE BACKGROUND IMAGE
art'otels

 

Veelgestelde vragen

Wat is een Gift Card?
De art’otel Gift Card is een vooruitbetaalde cadeaukaart die beschikbaar is in euro's (EUR) of Engelse ponden (GBP). De cadeaukaart kan worden gebruikt om hotelkosten te betalen maar ook iedere in aanmerking komende service die door een deelnemend hotel wordt uitgevoerd, inclusief van toepassing zijnde belastingen, bij art’otel, Park Plaza Hotels & Resorts, Quorvus Collection, Radisson Blu, Radisson RED en Park Inn by Radisson en bij diverse restaurants zoals Chino Latino Restaurant & Bar en 5&33 en wellness faciliteiten in deelnemende landen.

Welke soorten cadeaukaarten zijn er?
Een fysieke cadeaukaart die wordt verkocht in het hotel of online kan worden aangeschaft
- Een gepersonaliseerde cadeaukaart die online kan worden gekocht: u kunt een foto van uw keuze uploaden op de website en die foto wordt geprint op de kaart voor een extra bedrag van 4 EUR / 3 GBP per kaart
- Een Gift Card e-gift card, dit is een elektronische cadeaukaart die wordt verstuurd via e-mail. Het e-gift card is een perfect last-minute geschenk dat online gekocht kan worden
- Zakelijke cadeaukaarten die worden verkocht in bundels van 25 kaarten met dezelfde waarde. Deze kunt u bestellen via onze Global Sales Offices

Waarde van de cadeaukaart

Wat is de minimum- en maximumwaarde van de cadeaukaart?
Het minimumbedrag is 20 EUR/20 GBP en het maximumbedrag is 150 EUR /100 GBP.

Kan ik de waarde van de cadeaukaart kiezen?
Wanneer u een cadeaukaart bij het hotel koopt, kunt u kiezen tussen waarden tussen 20 EUR /20 GBP en 150 EUR /100 GBP. Wanneer u de cadeaukaart online koopt of wanneer u zakelijke cadeaukaarten bestelt, kunt u kiezen uit een aantal vaste waarden (20, 50, 75, 100, 150 EUR of 20, 50, 75, 100 GBP).

Kan ik de valuta van de cadeaukaart kiezen?
De cadeaukaart is beschikbaar in EUR en GBP. Wanneer u de kaart online koopt, kunt u tussen twee verschillende valuta kiezen. Wanneer u een cadeaukaart bij een van de hotels koopt, kunt u niet kiezen:
Alleen de hotels in Groot-Brittannië bieden de cadeaukaart aan in GBP.
Hotels buiten Groot-Brittannië bieden de cadeaukaart aan in EUR.
Cadeaukaarten van beide valuta kunnen in alle deelnemende hotels worden gebruikt.

Kopen van de cadeaukaart

Waar kan ik een cadeaukaart kopen?
U kunt een cadeaukaart kopen bij ieder art’otel, Park Plaza hotel, Radisson Collection, Radisson Blu hotel en Park Inn by Radisson en bij diverse restaurants zoals Chino Latino en 5&33 en wellness faciliteiten in de deelnemende landen, via de Gift Card klantenservice (+353 1 215 9051) en 
online.

Kan ik de cadeaukaart kopen en deze op een ander adres af laten leveren als een geschenk aan iemand anders?
Ja, wanneer u de kaart online koopt of via de 
Gift Card klantenservice.

Kan ik een persoonlijk bericht toevoegen aan de cadeaukaart?
Ja, wanneer u de cadeaukaart bij het hotel koopt, kunt u een bericht in de omslag schrijven. Als u de cadeaukaart online koopt of via de Gift Card klantenservice, kunt u een persoonlijk bericht toevoegen dat op de omslag of op het e-gift card geprint kan worden.

Weet de ontvanger welk bedrag er op de cadeaukaart staat?
Als u de cadeaukaart in het hotel koopt, kan de waarde persoonlijk op de omslag worden geschreven. Wanneer u de cadeaukaart online koopt, wordt de waarde op de kaart gedrukt. Op een Gift Card e-gift card staat de waarde vermeld in de e-mail die naar de ontvanger van de cadeaukaart wordt gestuurd.

Wanneer wordt de cadeaukaart geactiveerd?
Wanneer u de cadeaukaart bij het hotel koopt, wordt deze op het moment van aankoop geactiveerd.
Wanneer u de cadeaukaart online koopt, wordt deze de dag na verzending geactiveerd.
Een Gift Card e-gift card wordt geactiveerd op het moment van aankoop.

Hoeveel cadeaukaarten kan ik kopen?
Het maximale aantal aan cadeaukaarten dat u in één bestelling kunt kopen is 24. Wanneer u meer dan 24 kaarten naar één adres wilt laten versturen, ga dan naar de sectie 'Zakelijke cadeaukaarten'.

Hoe kan ik betalen?
Alle cadeaukaarten die in het hotel, online of via de Gift Card klantenservice worden aangeschaft dienen te worden betaald met een creditcard (MasterCard en Visa). We accepteren geen contant geld.

Ik wil mijn aankoop annuleren. Kan dat?
Wanneer u uw aankoop online gedaan heeft, is het mogelijk uw aankoop te annuleren tot 14 dagen na aankoop, op voorwaarde dat de cadeaukaart niet gebruikt is. U dient contact op te nemen met het Gift Card klantenservice. Zij zullen de kaart in het systeem blokkeren en het bedrag terugbetalen op de creditcard die voor de betaling is gebruikt.

Verzending

Hoe lang duurt het om de cadeaukaart te ontvangen?
Wanneer u de cadeaukaart bij het hotel koopt, ontvangt u direct de geactiveerde kaart.
Wanneer u de cadeaukaart online koopt, zal deze naar het adres van uw keuze worden verstuurd.

Levertijd is afhankelijk van de gekozen verzendmethode (voor leveringen in het Verenigd Koninkrijk kunt u kiezen tussen Royal Mail First Class, Royal Mail First Class Recorded en Royal Mail Special Delivery - voor leveringen in andere landen kunt u kiezen tussen aangetekende post en koerier). Wanneer u een Gift Card e-gift card koopt, wordt een e-mail met het cadeaukaart-nummer en een pincode direct naar de ontvanger verstuurd.

Zijn er administratiekosten of verzendkosten van toepassing?
Wanneer de cadeaukaart bij het hotel wordt gekocht, ontvangt u de kaart direct. Er is geen verzending nodig en daarom zijn er geen administratie- of verzendkosten van toepassing. De kaart kan direct gebruikt worden.
Wanneer u een cadeaukaart online koopt, zal deze naar het adres van uw keuze worden verstuurd. Per cadeaukaart worden administratiekosten van EUR 2,00/GBP 1,95 in rekening gebracht. Verzendkosten zijn afhankelijk van het land waar de cadeaukaart naartoe wordt gestuurd en de verzendmethode. De correctheid van het verzendadres is de verantwoordelijkheid van de koper. Wanneer de cadeaukaart niet afgeleverd kan worden in verband met een foutief adres, kan de Carlson Rezidor Hotel Group niet verantwoordelijk worden gehouden. Het is niet mogelijk om een cadeaukaart naar een postbusadres te sturen. Voor Gift Card e-gift card zijn geen administratie- of verzendkosten van toepassing.

Deelnemende landen:
Landen waar de cadeaukaarten gekocht kunnen worden in de hotels en waar de kaart in de hotels kan worden gebruikt:
Bahrein, België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Egypte, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Jordanië, Koeweit, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oman, Oostenrijk, Polen, Portugal, Qatar, Roemenië, Saudi-Arabië, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië,Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Zweden, Zwitserland.

Gift Card klantenservice:

Tel: +353 1 215 9051*
giftcards@radissonrewards.com

*Uw lokale tarieven voor internationaal bellen met Ierland zijn van toepassing. Kosten voor mobiel bellen kunnen variëren.

Deelnemende hotels:
art’otels waar de Gift Card kan worden gekocht bij de hotels en de Gift Card wordt geaccepteerd voor de betaling: 

Verenigd Koninkrijk
Park Plaza County Hall London, Park Plaza Leeds, Park Plaza Nottingham, Park Plaza London Riverbank, Park Plaza Sherlock Holmes London, Park Plaza Victoria London, Park Plaza Westminster London, Park Plaza London Waterloo, Park Plaza London Park Royal and Plaza on the River.
Nederland
Park Plaza Amsterdam Airport, Park Plaza Eindhoven, Park Plaza Utrecht, Park Plaza Victoria Amsterdam and Park Plaza Vondelpark
Duitsland
Park Plaza Wallstreet Berlin Mitte
Kroatië
Park Plaza Belvedere Medulin, Park Plaza Histria Pula, Park Plaza Verudela Pula and Park Plaza Medulin 

Bezoek de Park Plaza Hotels & Resorts website voor alle deelnemende Park Plaza hotels.