XSluiten
Profiteer meer met onze exclusieve Ledentarieven.
Log in of word nu lid!
LARGE BACKGROUND IMAGE
art'otels

 

Hoe kan ik mijn Gift Card gebruiken?

Waar kan ik de Gift Card gebruiken?
De kaart kan worden gebruikt om hotelkosten te betalen maar ook elke andere in aanmerking komende service die door een deelnemend hotel wordt uitgevoerd, inclusief van toepassing zijnde belastingen, bij
art’otel, Park Plaza Hotels & Resorts, Quorvus Collection, Radisson Blu, Radisson RED en Park Inn by Radisson en bij diverse restaurants zoals Chino Latino Restaurant & Bar en 5&33 en wellness faciliteiten in deelnemende landen.

Kan ik, naast accommodatie, ook voor andere services betalen met mijn cadeaukaart?
Ja - U kunt de kaart, naast het betalen van uw accommodatie, ook gebruiken in de restaurants en voor services, zoals de fitnessclub en spabehandelingen in hotels.

Hoe gebruik ik de cadeaukaart om te betalen?
Overhandig de kaart bij de receptie van het hotel of in het restaurant wanneer u aankomt. Uw beschikbare saldo wordt gecontroleerd en het benodigde bedrag wordt direct van de kaart afgehaald. U kunt uw rekening volledig of gedeeltelijk betalen met de cadeaukaart. Wanneer u niet het gehele bedrag van de kaart gebruikt, blijft het overgebleven bedrag op de kaart staan en kunt u dat een andere keer gebruiken. Er wordt geen contant geld teruggegeven.

Hoe betaal ik met een e-gift card?
U heeft een e-gift card met een nummer en pincode via de e-mail ontvangen. Print het e-gift card uit en overhandig deze op het moment van aankomst in het hotel. Het is essentieel dat u een print van het e-gift card meebrengt; zonder de print wordt het niet geaccepteerd.

Ik heb niet genoeg op mijn cadeaukaart staan om de gehele rekening te betalen. Kan ik de factuur gedeeltelijk met mijn kaart en gedeeltelijk op een andere manier betalen?
Ja, wanneer er niet voldoende op de cadeaukaart staat om de rekening te betalen, kan het restbedrag op een andere manier worden voldaan.

Als ik niet het gehele bedrag van de cadeaukaart gebruik, krijg ik dan geld terug?
Nee. De resterende waarde blijft op de kaart staan en kan de volgende keer worden gebruikt.

Kan ik een cadeaukaart in euro (EUR) gebruiken in een land waar niet met euro's wordt betaald of een cadeaukaart in Britse ponden (GBP) buiten het Verenigd Koningrijk?
Ja. Bij het uitchecken wordt de rekening overhandigd in de lokale valuta. Cadeaukaarten van beide valuta kunnen in alle deelnemende hotels worden gebruikt. De valutakoers van de dag is dan van toepassing.

Hoe controleer ik het saldo van mijn cadeaukaart?
Online: door het nummer van uw kaart en uw pincode, die u achterop de kaart kunt vinden of op het e-gift card, in de sectie 'Saldo' in te voeren.
Klantenservice: u kunt ook contact opnemen met de Gift Card klantenservice

Wat is de geldigheidsduur van de cadeaukaart?
De cadeaukaart is 24 maanden na de datum van activering geldig. U kunt de activeringsdatum online controleren.

Waarom zou ik mijn cadeaukaart registeren?
Zodra de kaart geregistreerd is, kunt u deze in geval van diefstal of verlies blokkeren. De cadeaukaart met het overgebleven saldo kan dan worden vervangen.

Mijn cadeaukaart is gestolen of verloren. Kan de kaart worden vervangen?
Wanneer u uw cadeaukaart geregistreerd heeft, kunt u deze direct op deze website blokkeren. Log in, ga naar 'mijn account' en selecteer 'rapporteer verlies'. U dient contact op te nemen met de 
Gift Card klantenservice. Uw kaart zal worden geannuleerd en vervangen door een nieuwe met het overgebleven saldo van de gestolen/verloren kaart.

Kan een cadeaukaart worden opgewaardeerd?
Nee, dat is niet mogelijk.

Kan ik Gold Points® of airline miles verdienen voor de verblijven waarvoor ik met een cadeaukaart betaal?
Ja, zolang het tarief van de kamer hiervoor in aanmerking komt.

Deelnemende landen:
Landen waar de cadeaukaarten gekocht kunnen worden in de hotels en waar ze hotels kan worden gebruikt:
Bahrein, België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Egypte, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Jordanië, Koeweit, Kroatië, Letland, Libanon, Libië, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oman, Oostenrijk, Polen, Portugal, Qatar, Roemenië, Saudi-Arabië, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië,Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Zweden, Zwitserland.

Gift Card klantenservice:
Tel: +353 1 215 9051
giftcards@carlsonrezidor.com

Uw lokale tarieven voor internationaal bellen met Ierland zijn van toepassing. Kosten voor mobiel bellen kunnen variëren.

Adres:
Radisson Hotels Gift Card Support
European Reservation Centre 5th Floor - Block 6
Belfield Office Park, Clonskeagh
Dublin 4
Republic of Ireland