XSluiten
Profiteer meer met onze exclusieve Ledentarieven.
Log in of word nu lid!
LARGE BACKGROUND IMAGE
art'otels
Over Artotel

Media & PR

Over PPHE Hotel Group Limited:

Het bedrijf is geregistreerd in Guernsey en is door middel van haar dochterondernemingen (de Group), gezamenlijk beheerde instellingen en partners eigenaar van, leaset, beheert, franchiset en ontwikkelt lifestyle hotels met full-service van hoog niveau, kwalitatief hoogstaande luxe in grote steden en regionale centra, en in een aantal resortbestemmingen, hoofdzakelijk in Europa.
 
De meerderheid van de hotels van de Group opereert onder de merken Park Plaza® en art’otel®. De Group heeft een exclusieve licentie van de Radisson Hotel Group, een van de grootste hotelgroepen ter wereld, voor het opzetten en exploiteren van Park Plaza® Hotels & Resorts in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.
 
Het merk art’otel® is geheel in eigendom van de Group.
 
De Group heeft een meerderheidsbelang (51,97% van het aandelenkapitaal) in de Arena Hospitality Group, een van de meest bekende groepen in de gastvrijheidsindustrie in Kroatië.
 
Het portfolio van de Group met hotels in eigendom, geleased, beheerd en gefranchised, bestaat uit 38 operationele hotels, die in totaal bijna 8800 kamers bieden. De ontwikkelingspijplijn van de Group bestaat uit twee nieuwe hotels in Londen, die tegen het einde van 2022 nog eens 500 kamers aan het totaal toevoegen.

Bekijk onze persberichten

Bedrijfswebsites:
www.pphe.com
www.arenahospitalitygroup.com

Voor reserveringen:
www.parkplaza.com
www.artotels.com
www.arenaturist.com

Ga voor afbeeldingen en logo’s naar www.vfmii.com/parkplaza

Volg ons op Facebook, Twitter en YouTube. 
 

Neem voor meer informatie contact op met:

Lisa Woodman
Director of Corporate Communications
T: +44 020 7034 4815
E: lwoodman@pphe.com