XSluiten
Profiteer meer met onze exclusieve Ledentarieven.
Log in of word nu lid!
LARGE BACKGROUND IMAGE
art'otels
Over Artotel

Media & PR

Over PPHE Hotel Group Limited:

PPHE Hotel Group Limited is geregistreerd in Guernsey en is door middel van haar dochterondernemingen, gezamenlijk beheerde instellingen en partners eigenaar van, least, beheert, franchiset en ontwikkelt full service lifestyle hotels van hoog niveau in grote steden en regionale centra, en in een aantal toeristische bestemmingen, hoofdzakelijk in Europa.

De meerderheid van de hotels van de groep opereert onder twee verschillende merken, Park Plaza® Hotels & Resorts en art’otel®. De groep beschikt over een exclusieve licentie van Carlson, een private onderneming voor gastvrijheid en reizen, om Park Plaza® Hotels & Resorts in Europa, het Midden-Oosten en Afrika te ontwikkelen en beheren. Het merk art’otel® is in volledige eigendom van de groep.

De groep heeft een meerderheidsaandeel in de Arenaturist-groep, een van de toonaangevende ondernemingen op het gebied van gastvrijheid in Kroatië.

De portfolio van hotels in eigendom, geleased, beheerd en in franchise omvat 38 in bedrijf zijnde hotels, die in totaal bijna 8400 kamers bieden. In de ontwikkelingspijplijn zitten vier nieuwe hotelprojecten en één hotel wordt uitgebreid en opnieuw ingericht. Door deze ontwikkelingen zullen naar verwachting eind 2016 800 kamers en eind 2019 nog eens 500 kamers toegevoegd worden aan onze portfolio.

Bekijk onze persberichten 

Ons bedrijf:
www.pphe.com

Onze hotelmerken:
www.parkplaza.com
www.artotels.com
www.arenaturist.com

Ga voor afbeeldingen en logo’s naar www.vfmii.com/parkplaza

Volg ons op Facebook, Twitter en YouTube. 
 

Aarzel niet contact met ons op te nemen als u vragen hebt of meer informatie wenst over pers en marketing:

Marketing & PR

Lisa Woodman
Director of Corporate Communications
T: +44 020 7034 4815
E: lwoodman@pphe.com