XSluiten
Profiteer meer met onze exclusieve Ledentarieven.
Log in of word nu lid!
LARGE BACKGROUND IMAGE
art'otels
art'otel concept
art'otels verhaal

art'otel concept


Het merk
art’otel is een eigentijdse groep hotels in verschillende Europese kosmopolitische centra die een uitzonderlijke architectuurstijl combineren met op kunst geïnspireerde interieurs. In het hart van het merk huist de kunst zelf. Elk hotel stelt een collectie originele werken ten toon die speciaal voor dat hotel zijn ontworpen of aangekocht, zodat elk hotel in feite een unieke kunstgalerie is. Met de krachtige combinatie van kunst van wereldklasse en de beste service bieden art’otels een unieke hotelervaring.


De kunst
’Vijf gevestigde artotels bieden met permanente musea-exposities een uniek inzicht in de kunst van na 1945. Elk hotel focust op het werk van één kunstenaar. Van beeldhouwwerken en installaties via de afdrukken en etsen van Georg Baselitz in Berlijn tot de eigentijdse benaderingen van pop-art icoon Andy Warhol, de jonge Koreaanse kunstenares SEO waarvan werk in Keulen te zien is, een tentoonstelling van de Amerikaanse kunstenaar Donald Sultan die gasten in Boedapest betovert en de laatste aanwinst van Atelier van Lieshout bij art’otel amsterdam, die balanceert op de grenzen tussen kunst, architectuur en design,

Onze gasten
Onze gasten zijn creatieve, kosmopolitische trensetters die op zoek zijn naar bruisende, energieke lifestyle-hotels in het hart van belangrijke kunstcentra. Ze vertegenwoordigen een nieuwe generatie gasten die een artistieke omgeving waarderen, maar toch ook op maat gesneden gastvrijheid eisen.

Onze teamleden
Onze teamleden delen ons enthousiasme over ons concept – ze houden van kunst en gastvrijheid zit in hun bloed. Ze streven er naar de art’otel-ervaring boven dat van een standaardverblijf uit te laten stijgen, zonder daarbij de basisbeginselen van een verblijf in een hotel uit het oog verliezen. Bijgestaan door knappe handigheidjes en de allernieuwste technologie, streven ze er naar traditionele barrières te slechten en op een ongedwongen, maar respectvolle manier met gasten om te gaan. Ze zijn er om te helpen, te adviseren, dingen mogelijk te maken en bovenal een unieke, stimulerende ervaring te bieden.

Ons eten
Dineren bij art'otel is bewust een ingetogen aangelegenheid. Onze restaurants zijn modern, licht en kleurrijk, met verse en aantrekkelijke snacks en drankjes – in overeenstemming met de filosofie van art’otel, draait het er om kwaliteit en niet om kwantiteit. Verse seizoensingrediënten, eclectische menu's – De restaurants en bars van art’otel brengen kunstliefhebbers en gelijkgezinden samen die goed eten, heerlijke wijnen en nog betere conversatie waarderen.

Het bedrijf

PPHE Hotel Group Limited ('PPHE' of de 'Group') is een internationale vastgoedonderneming op het gebied van de horeca met een portfolio van £1,6 miljard aan vooral eersteklas activa, in eigen bezit of voor lange tijd geleased, in Europa. Het leidende principe van de Group is aantrekkelijke rendementen te genereren uit exploitatie en vermogensgroei op lange termijn. 

Door middel van haar dochterondernemingen, gezamenlijk beheerde entiteiten en partners, bezit, co-bezet, ontwikkelt, least, exploiteert en concessioneert ze horecavastgoed. Haar primaire focus is gericht op full-service upscale, upper upscale en lifestyle hotels in belangrijke, als toegangspoort functionerende steden en regionale centra, alsook hotels, resorts en kampeerterreinen in een aantal vakantiebestemmingen. 

De Group profiteert van een exclusieve en permanente licentie van de Radisson Hotel Group, een van de grootste hotelgroepen ter wereld, voor het opzetten en exploiteren van hotels en resorts van het Park Plaza®-merk in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Daarnaast is de Group de volledige eigenaar van, en opereert onder, het art'otel®-merk, en haar Kroatische dochteronderneming is de eigenaar van, en opereert onder, de merken Arena Hotels & Apartments en Arena Campsites. Deze multimerkenaanpak maakt het de Group mogelijk vastgoed binnen verschillende segmenten van de horecamarkt te ontwikkelen en exploiteren. 

De Group is een van de grootste eigenaars/exploitanten van hotels in het centrum van Londen en haar vastgoedportfolio omvat 38 hotels en resorts in bedrijf, die een totaal van ongeveer 8.800 kamers bieden, en 8 kampeerterreinen met ongeveer 6.000 eenheden. In de ontwikkelingspijplijn van de Group zitten twee nieuwe hotels in Londen, die tegen het einde van 2022/2023 nog eens 500 kamers aan het totaal toevoegen.

PPHE is een in Guernsey geregistreerd bedrijf waarvan de aandelen genoteerd staan in het Premium Listing-segment van de Main Market van de London Stock Exchange. PPHE bezit ook een meerderheidsbelang (51,97% van het aandelenkapitaal) in de Arena Hospitality Group, waarvan de aandelen genoteerd staan aan de Zagreb Stock Exchange.

art'otel Keulen
art'otel Keulen
art'otel budapest
art'otel budapest
art'otel berlin mitte
art'otel berlin mitte
art'otel amsterdam
art'otel amsterdam