XSluiten
Profiteer meer met onze exclusieve Ledentarieven.
Log in of word nu lid!
LARGE BACKGROUND IMAGE
art'otels

art'otels liefdadigheid - We Care!

evenementen, wedstrijden en donaties voor goede doelen gesteund door art'otels®

Park Plaza Charity Support

Bij art'otels is Sociaal Verantwoordelijk Ondernemen een onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden.  Met hotels in verschillende landen zijn we ons volledig bewust van het feit dat we een significante rol spelen in de maatschappij en dat onze activiteiten in de lokale omgeving een groot verschil maken. Overtuigd van deze visie, een verschil kunnen maken in de levens van mensen en de lokale gemeenschap, is art'otels gedurende het jaar actief betrokken bij een aantal initiatieven om geld op te halen voor goede doelen.


Earth Hour

Earth Hour is wereldwijd dé grootste en snelst groeiende beweging die aandacht vraagt voor de kwetsbaarheid van de aarde. Door een uur het licht uit te doen, geef je samen met miljoenen anderen het signaal af dat jij ook een leefbare aarde wilt doorgeven.

Park Plaza staat volledig achter deze boodschap en deed daarom ook dit jaar weer mee aan Earth Hour. Het thema van dit jaar was: #FUNPLUGGED. Daarom serveerden in de periode van 21 tot 28 maart 2015 in al onze hotelsbars een aantal speciale cocktails, een bijzondere twist op de klassiekers.

Earth Hour

Featured charities

Save tomorrow, today! Movember Kinderhilfe
Eco-logical!

Als onderdeel van ons streven naar een duurzame toekomst lanceert art'otels met trots een nieuw initiatief eco-logical om de hoeveelheid water, stroom en schoonmaakmiddelen te beperken. Door ervoor te kiezen af te zien van alle schoonmaakdiensten gedurende uw verblijf kunt u ons helpen een groot verschil te maken voor de toekomst van onze planeet. Natuurlijk worden uw inspanningen beloond.

Movember

Voor het vierde jaar heeft Park Plaza Hotels & Resorts steun verleend aan en samengewerkt met Movember ter verhoging van fondsenwerving en het bewustzijn met betrekking tot de gezondheid van mannen, in het bijzonder prostaatkanker. In november 2014 laten teamleden van Park Plaza teamleden hun snor voor Movember groeien.


De Regine Sixt hulporganisatie voor kinderen.

De 'Regine Sixt' hulporganisatie voor kinderen zet zich in voor de kleinsten van onze maatschappij, die geen verantwoordelijkheid hebben voor het feit dat de wereld is, zoals die is, maar toch slachtoffer zijn. Overal waar Sixt actief is, worden hulpbehoevende kinderen geholpen. art'otel is trots op dit initiatief te kunnen steunen. 

 Vorige initiatieven

  Breast Cancer Awareness Month

Breast Cancer Awareness Month

art'otels ondersteunden de vrouwenorganisaties: Pink Ribbon and Egészség Hídja Összefogás in Oktober, tijdens de Borstkanker Maand  en hebben meer dan £24,000 opgehaald! Hotels in Duitsland, Hongarije en Nederland ondernamen verschillende activiteiten, bijvoorbeeld: het dragen van roze kleding, verkopen van cupcakes voor  ‘Breast Cancer Bake Off,’ promotie van roze cocktails en mocktails. Daarnaast werd er voor elke reservering  €1 gedoneerd tijdens deze maand.  

  Pink Afternoon tea

Earth Hour 2014

29 maart 2014 - PPHE nam deel aan het WNF Earth Hour op wanneer hotels voor dit wereldwijde fenomeen hun lichten voor het eerst uit deden. 

Het WNF Earth Hour vond plaats op 29 maart 2014 om 20.30 uur. Miljoenen mensen, monumenten en bedrijven over de gehele wereld deden hun lichten uitals steunbetuiging aan een wereld met een rooskleuriger toekomst.

Park Plaza® Hotels & Resorts in Duitsland, Hongarije, Nederland, Kroatië en het Verenigd Koninkrijk steunen het WNF Earth Hour en de milieudoelen waar het zo'n vurig pleitbezorger voor is. Elk hotel zal verschillende initiatieven ondernemen en zal zo een bijdrage leveren aan de bescherming van de aarde. 
Lees meer hierover!